Over ons


Van harte welkom op de site van CO Taxaties & Advisering

CO Taxaties - Foto Remco van der PuttenCO Taxaties & Advisering is gespecialiseerd in het uitvoeren van onroerend goed taxaties en advisering bij aankoop en huurzaken. Onze werkwijze is objectief en onafhankelijk, waarbij op geen enkele wijze belangenverstrengeling plaatsvindt. Wij werken snel en efficiënt. Binnen 24 uur na het ontvangen van de opdracht nemen wij contact op om de afspraak in te plannen. Een gevalideerde NWWI taxatie kan dan binnen 2 tot 3 dagen na bezoek worden verstuurd. Een niet gevalideerde taxatie kan zelfs sneller.

CO Taxaties & Advisering wordt ingeschakeld door particulieren, overheden, financiële instellingen, stichtingen en makelaars in de gehele Betuwe en omstreken. Ons verzorgingsgebied strekt zich uit tot een straal van circa 20 kilometer rondom Tiel.

Neem gerust contact met ons op om te kijken of wij u van dienst kunnen zijn. CO Taxaties & Advisering is aangesloten bij de brancheorganisatie VastgoedPRO en als beëdigd makelaar-taxateur ben ik gecertificeerd door VastgoedCert en het NRVT.

Remco van der Putten
Bouwhistoricus ing. register makelaar- taxateur